Laserbehandelingen
Bij Pedicure & Schoonheidssalon "CARE" Laserontharing & Huidtherapie in samenwerking met MediSkinCare.

Waarom een Laserbehandeling?

Geen ontstekingen meer na het scheren of harsen, al na de eerste keer zie en voel je resultaat. Perfect voor b.v. bikinilijn of oksels, maar ook het ontharen van de benen geeft al snel resultaat!

Voor wie?

Voor mannen en vrouwen die een permanente oplossing zoeken voor ongewenste overbeharing , ontstekingen van haarzakjes en ingegroeide haren. Voorwaarde is wel dat het haar donker is. Blond en rood haar kan niet behandeld worden.

Hoe het werkt?

De Lightsheer produceert een krachtige, zeer geconcentreerde en zuivere laserstraal uit.De energie van de laserstraal wordt in pigment van de haarwortel omgezet in warmte,waardoor de haarwortels zodanig beschadigd raken dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is, zonder schade aan te brengen aan de huid. De haren in de groeifase(1) zijn het meest gevoelig voor laserlicht. Dit komt doordat de haarzakjes van de haren in deze fase pigment of melanine bevatten. Het laserlicht is dus het meest effectief bij haren in de actieve groeifase (1). Per laserstraal kunnen vele haarwortels tegelijkertijd worden behandeld. Helaas bevinden niet alle haren zich tegelijkertijd in dezelfde groeifase, waardoor meerdere behandelingen, met tussenpozen van ongeveer 4 tot 8 weken noodzakelijk zijn. Ongeveer 4 weken voor de behandeling van gezicht,oksels of bikinilijn en ongeveer 8 weken voor benen,rug en buik. In deze periode vallen de haren spontaan uit en begint een nieuwe groeicyclus.

Waarom de Lightsheer?

In verschillende klinieken voor esthetische chirurgie wordt gebruik gemaakt van flitslampen voor ontharingsdoeleinden. Deze apparaten zenden een mix van vele soorten licht uit. De Lightsheer zendt op een zuivere golflengte van 800 nm uit en kan door zijn hoge vermogen ook dieper gelegen haarwortels bereiken. Hierdoor kan ook worden onthaard op plaatsen waar flitslampen en andere lasers moeten afhaken.

Door wie wordt de behandeling uitgevoerd?

Een erkende huidtherapeute, lid van NVH. Mariette de Boer is gespecialiseerd in het verwijderen van ongewenst haar en het verwijderen van couperose. Mariette werkt al jaren met de medische Diode laser en heeft al veel mensen met succes behandeld. Kijk ook op haar website: www.mediskincare.nl (Behandelingen van gelaat kunnen gedeeltelijk worden vergoed door ziektekostenverzekeraars.) Richtprijzen :

Wenkbrauwen € 60,00
Bakkenbaarden € 74,00
Bovenlip € 60,00
Bovenlip en kin € 110,00
Wangen € 100,00
Hals € 100,00
Borsten € 100,00
Armen € 280,00
Oksels € 100,00
Handen € 80,00
Onderbenen € 275,00
Bikinilijn € 125,00
Buik vrouwen € 125,00
Buikstreepje € 75,00
Rug € 300,00
Borsthaar € 200,00

Ieder klant krijgt een GRATIS intake gesprek, aan de hand hiervan kunt u beslissen of u wilt gaan laseren. Tevens kunt u een intakegesprek boeken om geïnformeerd te worden over de behandeling van huidproblemen zoals;

Pigmentvlekken € 70,00
Pigment gehele gelaat € 150,00
Steelwratjes € 60,00
Couperose € 60,00
Spinnaevi € 60,00
Oppervlakkige beenvaten € 100,00
Acne *

*prijs volgt na intake gesprek

RICHTLIJNEN VOOR DE KLANT VOOR BEHANDELING
INFORMATIE OVER HET SELECTEREN VAN KLANTEN VOOR EEN LASERBEHANDELING
 
Copyright © C A R E pedicure & schoonheidssalon. All rights reserved